OUTLET

Kaktus Bike prichádza s prvým bicyklovým outletom na Slovensku!

OUTLET


Kaktus Bike prichádza s prvým bicyklovým outletom na Slovensku!

Kvalita, výber a úžasné ceny. S radosťou vám oznamujeme otvorenie bicyklového outletu Kaktus Bike v Ružomberku na adrese Hollého 13. Novinkou sú aj outlet zóny v našich predajniach v Bratislave (Karlová Ves a Tri Veže), Žiline, Ružomberku, Prešove a Košiciach. Okrem doplnkov a výbavy tu nájdete aj bicykle od značiek ako Rock Machine, Amulet, Specialized, CTM, Crussis a oveľa viac!


S outletom sa už asi každý z nás stretol, či už v zahraničí, alebo aj u nás doma.

Slovo outlet pochádza z USA. Používať sa začalo ešte v 20. storočí, neskôr ovládlo aj Európu. V doslovnom preklade znamená “výstup” alebo “odbyt”. 

My sme sa rozhodli spustiť prvý bikový outlet na Slovensku, aby sme dokázali priniesť nový nákupný zážitok pre našich zákazníkov.

Outlet vám ponúka skvelý a veľmi obľúbený spôsob nakupovania kvalitných značkových vecí za nízke ceny. Ak nepotrebujete nové sezónne kúsky, alebo najmodernejšie výdobytky, neváhajte nás navštíviť a urobiť si radosť ;-)”

(Jiří Tatič / COO - Kaktus Bike) 

Čo je teda outlet v našom podaní a prečo sa oplatí?

- nízke ceny pre najkvalitnejšie a značkové produkty

- čisto nový tovar

- tovar je často starý jednu, maximálne dve sezóny a preto morálne nezastaralý

- široká ponuka

- od nás dostávate pridané aj široké poradenstvo a montáž


Náš outlet bude vynikať aj svojou unikátnou organizáciou. Vytvorili sme novú zónu, v ktorej bude sortiment prehľadne usporiadaný, aby ste sa v ňom dokázali ľahko orientovať. Vyberanie doplnkov, výbavy alebo bicyklov bude pre vás jednoduché a rýchle, ako ešte nikdy predtým!

Produkty, ktoré určite stoja za pozretie: Kompletná ponuka Outlet

Nezabudnite sledovať naše sociálne siete a webstránku, kde vás budeme informovať o novinkách a akčných ponukách. Nakupujte rozumne, užívajte prémiovo. 


Predajne KAKTUS BIKE