V Kaktus Bike práve začíname novú kapitolu plnú vzrušenia

V Kaktus Bike práve začíname novú kapitolu plnú vzrušenia

Keby sme sa mali predstaviť, povieme vám, že sme Kaktus Bike, najväčší špecializovaný predajca bicyklov na Slovensku. Predávame kvalitné výrobky renomovaných značiek a spolupráce si starostlivo vyberáme.
Okrem predaja tovaru ponúkame našim zákazníkom aj viacero dôležitých služieb, ako sú poradenstvo, servis alebo bikefitting. Poradíme vám pri výbere bicykla alebo príslušenstva.

Vo firme sme si na rok 2024 pripravili novinku, ktorou bude marketplace, teda online trhovisko. Toto virtuálne trhovisko umožní externým predajcom ponúkať svoj sortiment a fungovať pod jednou strechou s Kaktus Bike. My zabezpečíme zákaznícky servis a poradenstvo. Zákazníkom tak prinášame široký sortiment kvalitných bicyklov a príslušenstva s dôrazom na vynikajúcu zákaznícku službu a podporu cyklistickej komunity v strednej a východnej Európe.

Môžete tešiť aj na našu vlastnú radu doplnkov, ktoré uvedieme onedlho do predaja. Čoskoro do naších prevádzok dorazí aj značka Babetta, ktorá ponúka nové elektrobicykle a elektrické mestské mopedy. V najbližších týždňoch rozšírime aj ponuku doručovania pomocou služby Wolt, vďaka ktorej zabezpečíme doručenie tovaru zákazníkom do dvoch hodín od objednania.

Kaktus Bike tento rok oslávi 30 rokov svojho fungovania. Firma pôvodného majiteľa vznikla v roku 1994 v Bratislave. Jej chod môžeme rozdeliť na dve etapy, teraz sme práve v tej druhej. Pred dvoma rokmi ju totiž odkúpil nový investor Marián Fabián, zakladajúci partner spoločnosti Trivalans Management, ktorý po návrate z Českej republiky investoval do viacerých spoločností, jednou z nich bol práve Kaktus Bike. Počas posledných dvoch rokov nastala najväčšia expanzia firmy za hranice hlavného mesta – akvizíciami iných predajcov sme otvorili prevádzky v Košiciach, Žiline, Ružomberku, Starom Smokovci a v Prešove.

V tomto roku sa uvidíme aj na Bikefeste 2024, kde si pre vás pripravujeme stany plné testovacích bicyklov, ukážku niektorých našich produktov a oveľa viac. Určite sa zastavte, budeme sa na vás tešiť, či už na tohtoročnom evente, alebo u nás na predajniach, ktoré sú už po celom Slovensku. 


Tím Kaktus Bike.